Husí játra s pivní omáčkou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 17 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 600 g Játra husí
  • 70 g Máslo čerstvé
  • 120 g Kečup ostrý
  • 300 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibule
  • 3 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 543 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 413 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 1058 mg
  • Draslík 578.5 mg
  • Vláknina 2520.8 mg
  • Vitamín A 2520.8 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 97 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Játra očistíme, nakrájíme na plátky a osmažíme na másle. Poté játra přeložíme na mísu a držíme na teple.

  • 2

    Ve výpeku osmažíme cibuli, přilijeme ostrý kečup a pivo, přidáme rozdrcený česnek, sůl, pepř, promícháme a povaříme. Játra servírujeme přelitá omáčkou.

Komentáře k receptu