Husí játra s pivní omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 28 g
- Sodík 413 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 1058 mg
- Draslík 578.5 mg
- Vláknina 2520.8 mg
- Vitamín A 2520.8 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 97 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Játra očistíme, nakrájíme na plátky a osmažíme na másle. Poté játra přeložíme na mísu a držíme na teple.
-
2
Ve výpeku osmažíme cibuli, přilijeme ostrý kečup a pivo, přidáme rozdrcený česnek, sůl, pepř, promícháme a povaříme. Játra servírujeme přelitá omáčkou.