Grilovaná játra naložená v medu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 10 g
- Sodík 369 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 602 mg
- Draslík 659.8 mg
- Vláknina 3906.3 mg
- Vitamín A 3906.3 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 55.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a jablka nakrájíme na plátky, pivo smícháme s medem a olejem.
-
2
Játra nakrájíme na silné plátky a vložíme spolu s jablky do piva a pod fólií necháme asi půl hodiny marinovat. Poté játra opepříme a ogrilujeme. Během grilování játra potíráme marinádou.
-
3
Osolíme až před podáváním.