Celerové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 759 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 76 g
- Sodík 156 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 89.3 mg
- Draslík 130.7 mg
- Vláknina 1761.6 mg
- Vitamín A 1761.6 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce a mleté maso dáme do mísy.
-
2
Oloupeme a nastrouháme celer, přidáme ho k masu, ochutíme pepřem, červenou paprikou a osolíme. Vše dobře promícháme.
-
3
Ze směsi tvoříme karbanátky, které obalíme ve strouhance. Smažíme je v rozpáleném oleji dozlatova.
-
4
Karbanátky vyusušíme ubrouskem a podáváme.