Ledový salát s tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Tuňák v oleji
  • 1 ks Salát ledový
  • 1 ks Paprika červená
  • 6 ks Rajčata Cherry
  • 1 špetka Bazalka
  • 1 špetka Provensálské koření
  • 0.5 hrnek Fazolové klíčky
  • 2 polévková lžíce Olivy černé
  • 2 polévková lžíce Balsamico ocet
  • 2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 105 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 13.5 mg
  • Draslík 507.7 mg
  • Vláknina 5787 mg
  • Vitamín A 5787 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ledový salát omyjeme a natrháme na kousky, poklademe tuňákem, nakrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky a rajčátky.

  • 2

    Smícháme ve sleničce balzamikový ocet, olej a provensálské koření.

  • 3

    Lehce salát promícháme, pokapeme zálivkou a přidáme bazalku.

  • 4

    Podáváme vychlazený.

Komentáře k receptu