Kuře s kmínem na pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 68 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 100 ml Voda pitná
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 ks Kuře
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 978 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 69 g
  • Sodík 398 mg
  • Bílkoviny 80 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 324.8 mg
  • Draslík 834.6 mg
  • Vláknina 367.5 mg
  • Vitamín A 367.5 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kuře osolíme, posypeme kmínem a na troše vody pečeme pod poklicí v předehřáté troubě. Po půl hodině kuře odkryjeme, zalijeme pivem a dopečeme bez poklice. Před podáváním ve šťávě rozpustíme máslo.

Komentáře k receptu