Pstruzi dušení v černém pivu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 400 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 2 ks Bobkový list
  • 0.5 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 350 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 42 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 116 mg
  • Draslík 797.4 mg
  • Vláknina 1838 mg
  • Vitamín A 1838 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.2 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné pstruhy osolíme, zakapeme citronem a pod fólií necháme v chladničce zhruba hodinu odpočinout. Cibuli nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Pstruhy vložíme s cibulí do rendlíku, podlijeme pivem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme, až jsou ryby měkké.

Komentáře k receptu