Marinovaný kapr dušený v pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 367 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 17 g
- Sodík 200 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 132 mg
- Draslík 779 mg
- Vláknina 2300.6 mg
- Vitamín A 2300.6 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kapra očistíme, naporcujeme, osolíme, opepříme a v míse zakapeme citronovou šťávou a zalijeme pivem. Pod fólií necháme kapra alespoň dvě hodiny marinovat, porce v míse obracíme.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli, kterou jsme nakrájeli na plátky. Na cibuli vložíme porce kapra, okořeníme kmínem a paprikou, zalijeme marinádou a pod poklicí dusíme do změknutí.