Žebírka podle sládka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1077 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 82 g
- Sodík 383 mg
- Bílkoviny 56 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 270 mg
- Draslík 899.4 mg
- Vláknina 2877.5 mg
- Vitamín A 2877.5 mg
- Vitamín B6 1.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nahrubo, žebírka naporcujeme.
-
2
V pekáči na oleji zpěníme cibuli, na ni poskládáme porce žebírek, zasypeme pepřem, solí, polijeme rajským protlakem, vlijeme pivo a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě do poloměkka. Poté poklici sejmeme a žebírka dopečeme.