Lečo na pivu s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 503 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 33 g
- Sodík 2063 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 120 mg
- Draslík 352.4 mg
- Vláknina 2746.5 mg
- Vitamín A 2746.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, maso na plátky, lečo přecedíme a necháme okapat.
-
2
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme lečo, pepř, sůl, zalijeme pivem a pod poklicí dusíme, až se pivo téměř vydusí.