Kančí guláš z bůčku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 68 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 800 g Kančí bok
  • 60 g Mouka pšeničná hladká
  • 60 g Sádlo vepřové škvařené
  • 300 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 300 ml Hovězí vývar základní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Muškátový oříšek
  • 0.5 kávová lžička Kmín drcený
  • 2 ks Cibule
  • 6 ks Nové koření celé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 301 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 398 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 183.8 mg
  • Vláknina 2624.2 mg
  • Vitamín A 2624.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, bůček z divočáka nakrájíme na kostky, muškátový oříšek nastrouháme.

  • 2

    Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, sůl, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme, dokud není maso téměř měkké.

  • 3

    Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, vmícháme vývar a alespoň čtvrt hodiny provaříme.

Komentáře k receptu