Studená pivní polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 15 g
- Sodík 133 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 201.6 mg
- Draslík 189 mg
- Vláknina 403.7 mg
- Vitamín A 403.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 144.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do mísy propasírujeme vařená vejce, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájené vařené hovězí maso, na kostičky nakrájenou oloupanou okurku, drobně posekané šalotky a petrželové nati. Vmícháme smetanu, hořčici a pod fólií necháme vychladit.