Vepřové s burskými oříšky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Ořechy burské pražené
  • 12 g Cukr krupice
  • 1000 g Vepřová plec
  • 6 g Maizena - kukuřičný škrob
  • 5 ml Omáčka sójová
  • 60 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 3 špetka Čínské koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 763 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 64 g
  • Sodík 359 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 118.3 mg
  • Draslík 819.1 mg
  • Vláknina 7416.7 mg
  • Vitamín A 7416.7 mg
  • Vitamín B6 0.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso pokrájíme na nudličky.

  • 2

    Přendáme do mísy, smícháme se sójovou omáčkou, solí, škrobem, cukrem, kořením a oříšky.

  • 3

    Směs osmahneme na rozpáleném oleji po dobu pěti minut.

Komentáře k receptu