Mořská štika v sýrové strouhance

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 100 g Strouhanka
  • 600 g Mořská štika - filety
  • 120 ml Olej rostlinný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Koření na ryby
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 614 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 42 g
  • Sodík 621 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 203.4 mg
  • Draslík 499.4 mg
  • Vláknina 1200 mg
  • Vitamín A 1200 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mírně rozmraženou rybu osolíme, posypeme kořením na ryby, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s nastrouhaným sýrem.

  • 2

    Ryby smažíme na rozpáleném oleji, po chvíli teplotu snížíme a dosmažíme.

Komentáře k receptu