Filé z tresky s jarní zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 27 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 129.3 mg
- Draslík 15.5 mg
- Vláknina 6287.5 mg
- Vitamín A 6287.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu zakapeme citronovou šťávou, osolíme, z obou stran opečeme na rozpáleném oleji s máslem.
-
2
V mezičase v rendlíku na másle udusíme mraženou zeleninu, kterou zalijeme smetanou.
-
3
Usmaženou tresku vložíme do omáčky a podáváme.