Paštika s ančovičkami a olivami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 175 g Olivy černé
  • 15 g Mandle mleté
  • 1 ks Citrony
  • 4 ks Ančovička - filety
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 253 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 449 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 42 mg
  • Draslík 241.4 mg
  • Vláknina 5530 mg
  • Vitamín A 5530 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 15.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.

  • 2

    30 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.

  • 3

    Poté podáváme např. s topinkami.

Komentáře k receptu