Paštika s ančovičkami a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 22 g
- Sodík 449 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 42 mg
- Draslík 241.4 mg
- Vláknina 5530 mg
- Vitamín A 5530 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V mixéru rozmixujeme olivy, citronovou kůru,šťávu a máslo. Jemně nasekáme ančovičky a přidáme do směsi. Vše mixujeme 20 vteřin v mixéru. Postupně přidáme olivový olej a mleté mandle.
-
2
30 minut necháme paštiku v lednici ztuhnout.
-
3
Poté podáváme např. s topinkami.