Jehněčí s oregánem a halloumi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 253 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 19 g
- Sodík 58 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 50 mg
- Draslík 42.6 mg
- Vláknina 464.8 mg
- Vitamín A 464.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 594 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme olej a oregáno, maso nakrájíme na kostky a necháme ve směsi minimálně 20 minut marinovat.
-
2
Osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na špíz z halloumi na kostky a červenou paprikou.
-
3
Grilujeme a potíráme marinádou.