Pstruzi na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 579 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 38 g
- Sodík 340 mg
- Bílkoviny 48 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 122.3 mg
- Draslík 1104.6 mg
- Vláknina 18947.2 mg
- Vitamín A 18947.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.4 mg
- Vitamín E 8.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vyčištěné pstruhy omyjeme a osušíme.
-
2
Do směsi na obalení smícháme hladkou mouku, sůl, mletý pepř, kari a tlučené hřebíčky. Pstruhy potřeme připravenou směsí a upečeme na rozehřátém oleji.
-
3
Hotové je pokapeme citronovou šťávou, obložíme zbytky citrónu nakrájeným na tenké plátky a posypeme spařenými, oloupanými a nasekanými mandlemi a opečeme na rozehřátém tuku.