Srbské čevabčiči

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 ml Olej rostlinný
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Majoránka
  • 1 špetka Strouhanka
  • 1 špetka Vegeta
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.5 kg Maso mleté - mix
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 805 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 81 g
  • Sodík 22 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 66.4 mg
  • Vláknina 977 mg
  • Vitamín A 977 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 4.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek a cibuli pokrájíme na kousky.

  • 2

    Maso promícháme s vejcem, cibulí a česnekem, dochutíme solí, vegetou a majoránkou. Směs zahustíme podle potřeby strouhankou, tvoříme válečky.

  • 3

    Čevabčiči smažíme na oleji na pánvi dozlatova.

Komentáře k receptu