Hořčicové kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 735 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 48 g
- Sodík 795 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 225 mg
- Draslík 581.4 mg
- Vláknina 26 mg
- Vitamín A 26 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.5 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře rozčtvrtíme. Zbytek surovin důkladně promícháme v míse. Asi polovinou marinády kuře potřeme, položíme kůží dolů na gril a na mírném plameni je grilujeme zhruba 15 minut. Během grilování je potíráme další marinádou. Maso obrátíme, potřeme i z druhé strany a grilujeme dalších 20 minut, dokud není hotové. Během grilování je neustále potíráme zbytkem marinády. Kuře podáváme se šťouchanými bramborami a zeleninou.