Pečená perlička s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 90 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1500 g Perlička
  • 4 g Tymián čerstvý
  • 60 ml Olej stolní
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 6 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 635 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 268 mg
  • Bílkoviny 94 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 402.2 mg
  • Draslík 1575.6 mg
  • Vláknina 674.5 mg
  • Vitamín A 674.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso potřeme olejem, osolíme a okořeníme. Do vnitřku perličky vložíme oloupaný česnek. Pečeme při 210 °C 45 minut, poté maso otočíme a pečeme dalších 15 minut. Maso přeléváme výpekem.

  • 2

    Upečenou perličku zabalíme do alobalu a necháme 10 minut odležet.

  • 3

    Poté naporcujeme a ihned servírujeme.

Komentáře k receptu