Kuře na růžovém víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 943 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 66 g
- Sodík 402 mg
- Bílkoviny 64 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 252.2 mg
- Draslík 1261.3 mg
- Vláknina 13934.5 mg
- Vitamín A 13934.5 mg
- Vitamín B6 1.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 124.3 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a 25 minut smažíme na rozpáleném oleji. Přidáme cibuli pokrájenou na drobné kousky a restujeme 5 minut.
-
2
Papriky a lilek pokrájíme na menší kousky, česnek oloupeme a utřeme. Vše přimícháme k masu, podlijeme vínem a vaříme 5 minut. Poté přilijeme vývar, přisypeme pokrájená rajčata, tymián a protlak.
-
3
Osolíme, opepříme a dusíme zakryté 40 minut.