Grundle po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 613 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 34 g
- Sodík 197 mg
- Bílkoviny 74 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 37.2 mg
- Vláknina 650.5 mg
- Vitamín A 650.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné, omyté a osušené rybky i s hlavou osolíme a okmínujeme. Obalíme je v hrubé mouce smíchané s mletou paprikou.
-
2
Obalené grundle smažíme v pánvi na rozpáleném oleji, až se vypraží dokřupava.
-
3
Ihned podáváme.