Filé po milánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 11 g
- Sodík 366 mg
- Bílkoviny 52 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 225 mg
- Vláknina 4596 mg
- Vitamín A 4596 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.
-
2
Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.