Filé po milánsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 100 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
  • 100 g Rajčata
  • 20 g Olej rostlinný
  • 240 g Filé rybí
  • 1 kávová lžička Oregano sušené
  • 2 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 366 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 225 mg
  • Vláknina 4596 mg
  • Vitamín A 4596 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filé zakapeme citronovou šťávou a pod fólií necháme v chladničce asi půl hodiny. Rajčata spaříme, oloupeme, zbavíme semen a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky.

  • 2

    Odleželé filé osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji, poté přidáme cibuli, rajčata, oregano a dusíme, dokud není maso měkké. Na závěr přimícháme fazolky bez nálevu a necháme prohřát.

Komentáře k receptu