Kuřecí se zelím a kapustou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Kuřecí prsa
  • 40 ml Olej rostlinný
  • 20 ml Ocet rýžový
  • 40 ml Omáčka sójová
  • 1 ks Zelí čínské
  • 2 ks Šalotka
  • 0.5 ks Kapusta hlávková
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kari pasta
  • 2 polévková lžíce Chilli omáčka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 428 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 307 mg
  • Bílkoviny 41 g
  • Uhlovodany 33 g
  • Cholesterol 96 mg
  • Draslík 1723.5 mg
  • Vláknina 8150.5 mg
  • Vitamín A 8150.5 mg
  • Vitamín B6 2.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 194.1 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.

  • 2

    Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.

  • 3

    Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.

  • 4

    Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.

  • 5

    Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.

Komentáře k receptu