Kuřecí se zelím a kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 428 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 16 g
- Sodík 307 mg
- Bílkoviny 41 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 96 mg
- Draslík 1723.5 mg
- Vláknina 8150.5 mg
- Vitamín A 8150.5 mg
- Vitamín B6 2.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 194.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso několikrát nařízneme a vytřeme kari pastou, do druhého dne necháme marinovat.
-
2
Na wok pánvi maso smažíme šest minut, jednou či dvakrát je obrátíme, vyndáme a udržujeme teplé.
-
3
Na vytřenou wok pánev na 20 ml oleje přidáme nasekané zelí a kapustu. Poté, co ovadnou, vmícháme olej, nasekané šarlotky a dva prolisované stroužky česneku.
-
4
Vše nakonec ochutíme octem, chilli omáčkou a sójovou omáčkou.
-
5
Maso nakrájíme a podáváme se zeleninou.