Pikantní pánev z červených cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Cibule
  • 25 g Máslo čerstvé
  • 125 ml Víno bílé
  • 125 ml Hovězí vývar základní
  • 2 ks Chilli paprička
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 148 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 7.5 mg
  • Draslík 240.8 mg
  • Vláknina 4400 mg
  • Vitamín A 4400 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme a rozdělíme na dílky tak, aby držely u sebe.

  • 2

    Rozehřejeme máslo, přidáme cibuli, česnek na plátky, chilli papričky, pokrájené najemno.

  • 3

    Zvolna opékáme 5 minut, přilijeme víno a necháme ho svařit na polovinu. Přilijeme vývar, dle chuti můžeme přisolit a vaříme pod pokličkou doměkka.

  • 4

    Podáváme ozdobené petrželkou.

Komentáře k receptu