Tygří krevety na pánvi v paprice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4358 kcal
- Sacharidy 186 g
- Tuky 135 g
- Sodík 4697 mg
- Bílkoviny 1381 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 6300 mg
- Draslík 181.2 mg
- Vláknina 5165.2 mg
- Vitamín A 5165.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 88.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Troubu rozehřejeme na 200C.
-
2
Papriky omyjeme, podélně rozřízneme na čtvrtiny a odstraníme semínka. Rozložíme na plech, potřeme olivovým olejem, osolíme a pečeme asi 15minut.
-
3
Krevety osmahneme na pánvičče s rozpáleným olejem spolu s větvičkou tymiánu a špetkou majoránky. Ke konci osolíme.
-
4
Upečené papriky rozdělíme na talíře a na každý z nich položíme dvě krevety. Pokapeme olivovým olejem, posypeme špetkou směsi bylinek a ihned podáváme.