Zamilovaná polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 205 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 1 špetka Podravka
  • 0.5 kg Zelenina kořenová
  • 0.5 kg Hovězí maso přední
  • 0.12 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 231 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 174 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 209.3 mg
  • Draslík 377.3 mg
  • Vláknina 4006.7 mg
  • Vitamín A 4006.7 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso a zeleninu omyjeme.

  • 2

    Všechny suroviny dáme do hrnce, zalijeme 2l vody a vaříme 2-3 hodiny.

  • 3

    Před dokončením připravíme vložku do polévky. Rozšleháme vejce, přidáme polévkové koření a polovinu nasekané petrželky.

  • 4

    Rozehřejeme olej a do vykrajovátka ve tvaru srdce nalijeme směs, smažíme asi 15 minut.

  • 5

    Vývar přecedíme, maso i zeleninu dáme stranou.

  • 6

    Hotové srdce vyjmeme pánve, vyřízneme z formy a vložíme do talíře.

  • 7

    Zalijeme připraveným čirým vývarem a ozdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu