Kapr na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 23 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 149 mg
- Draslík 1056.6 mg
- Vláknina 6467.5 mg
- Vitamín A 6467.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 63.8 mg
- Vitamín E 1.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Filety z kapra pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme 15min. odležet.
-
2
Omyjeme rajčata a papriku, kterou jsme zbavili semínek, oloupeme cibuli.
-
3
Rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
-
4
Na pekáč rozložíme plátky anglické slaniny, na ní kolečka cibule a na ně porce kapra, kterého pokryjeme proužky papriky, plátky rajčat a nasekaným česnekem.
-
5
Vrchní vrstvu tvoří cibule.
-
6
Posypeme kořením na ryby a dáme péct.