Ovar
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1307 kcal
- Sacharidy 68 g
- Tuky 109 g
- Sodík 322 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 68 g
- Cholesterol 144 mg
- Draslík 1630.4 mg
- Vláknina 55592.8 mg
- Vitamín A 55592.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.7 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bůček uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali koření, trochu octa a kořenovou zeleninu nakrájenou na nudličky.
-
2
Uvařené maso nakrájíme na plátky a zalijeme zeleninovým vývarem.
-
3
Ovar podáváme posypaný opraženou strouhankou a nastrouhaným křenem.