Salát s řízky, bramborami a zelenými fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 405 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 32 g
- Sodík 316 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 75.7 mg
- Draslík 721 mg
- Vláknina 12311.2 mg
- Vitamín A 12311.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory vařené ve slupce překrojíme, přidáme vařené zelené fazolky, pokrájené smažené řízky, rajčata cherry a bazalkové lístky.
-
2
Majonézu smícháme s citrónovou šťávou, hrubozrnnou hořčicí, vodou, solí a pepřem.
-
3
Přelijeme salát nebo zálivku podáváme zvlášť.