Slovenská nádivka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Játra vepřová
  • 2 ks Cibule
  • 10 ks Rohlíky bílé
  • 10 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Kypřicí prášek do pečiva
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 784 kcal
  • Sacharidy 71 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 396 mg
  • Bílkoviny 61 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 1066.7 mg
  • Draslík 979.8 mg
  • Vláknina 11177 mg
  • Vitamín A 11177 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 41.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 40.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.

  • 2

    Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.

  • 3

    Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.

  • 4

    Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.

  • 5

    Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.

Komentáře k receptu