Slovenská nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 784 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 27 g
- Sodík 396 mg
- Bílkoviny 61 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 1066.7 mg
- Draslík 979.8 mg
- Vláknina 11177 mg
- Vitamín A 11177 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.7 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 40.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekanou cibuli a játra zpěníme na oleji, dáme vychladnout.
-
2
Nakrájené rohlíky na malé kousky dáme do mísy.
-
3
Vylijeme na ně vajíčka, vychlazená játra, sůl, prášek do pečiva a vše promícháme.
-
4
Směs dáme do mikrotenových sáčků, uzavřeme nití a vaříme 15 minut z každé strany.
-
5
Poté necháme vychladnout, vyndáme ze sáčku, nakrájíme a podáváme.