Vepřové na pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 107 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 1 g
- Sodík 213 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 22.3 mg
- Vláknina 316 mg
- Vitamín A 316 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 50.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme nasekaný česnek, pepř, sůl, grilovací koření, citrónovou šťávu, cukr a pivo.
-
2
Vepřové maso naložíme na 12 hodin do připravené marinády.
-
3
Naložené maso grilujeme 10 minut a nezapomínáme otáčet.