Parmy marinované

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 10 g Rozmarýn čerstvý
  • 5 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 100 ml Ocet vinný
  • 2 ks Bobkový list
  • 1 stroužek Česnek
  • 4 dl Olej rostlinný
  • 1 dl Olej olivový
  • 1 kg Parma
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1653 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 131 g
  • Sodík 486 mg
  • Bílkoviny 59 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 33.1 mg
  • Vláknina 6011.5 mg
  • Vitamín A 6011.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.1 mg
  • Vitamín E 9.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme hladkou mouku se solí a pepřem. Očištěné, omyté a osušené ryby v této směsi obalíme a osmažíme na oleji.

  • 2

    Na olivovém oleji osmažíme prolisovaný česnek, rozmarýn a bobkový lis. Vložíme zpět osmažené ryby, zalijeme octem a vaříme 10 minut, až přestane být omáčka řídká. Vyjmeme bobkový list.

Komentáře k receptu