Polévka s jogurtem a okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 163 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 11 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 38.1 mg
- Draslík 271 mg
- Vláknina 1394.9 mg
- Vitamín A 1394.9 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 80.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Okurku oloupeme, nastrouháme nahrubo, smícháme se smetanou, jogurtem, dvěma prolisovanými stroužky česneku, octem, mátou, solí a pepřem. Promícháme a směs chladíme dvě hodiny. Pak opět promícháme a ozdobíme mátou.
-
2
Polévku podáváme studenou.