Telecí s lososem a sardelovými očky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 51 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 39.81 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Losos - filety
  • 4 ks Sardelová očka
  • 1 ks Kaviár
  • 1 ks Brambory
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Telecí kýta
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1117 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 50 g
  • Sodík 98285 mg
  • Bílkoviny 153 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 1048.8 mg
  • Draslík 2496.6 mg
  • Vláknina 6363 mg
  • Vitamín A 6363 mg
  • Vitamín B6 2.8 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 3.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 25.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři telecí plátky osolíme, opepříme, lehce naklepeme a obalíme v mouce. Na polovině másla pečeme plátky 4 minuty z obou stran. Potom je udržujeme teplé.

  • 2

    Na telecí plátky položíme vždy 1 plátek lososa, 1 osmažené volské oko na másle a navrch dáme 1 sardelové očko.

  • 3

    Pokrm podáváme okamžitě s uvařenými bramborami a kaviárem.

Komentáře k receptu