Pečený tuňák se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 507 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 29 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 67.7 mg
- Draslík 278.5 mg
- Vláknina 5487.5 mg
- Vitamín A 5487.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na másle smažíme mouku jednu minutu. Pánev odstavíme, přidáme hořčici, šťávu, zamícháme a vrátíme zpět na oheň. Za pět minut přidáme rozmačkaného tuňáka, těstoviny, polovinu nastrouhaného sýra a pepř podle chuti.
-
2
Směs nalijeme do ohnivzdorné mísy, promícháme a posypeme zbytkem sýra. V troubě pokrm pečeme asi dvacet minut. Okamžitě podáváme.