Smažená bageta s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 175 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 700 g Hovězí libové
  • 250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 250 ml Hovězí vývar základní
  • 20 ml Ocet vinný
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Tymián sušený
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Bageta
  • 1 ks Hořčice
  • 0.5 ks Muškátový oříšek
  • 0.5 ks Cukr krupice
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka polohrubá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1173 kcal
  • Sacharidy 197 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 97597 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 188 g
  • Cholesterol 113.5 mg
  • Draslík 1154.2 mg
  • Vláknina 18269.2 mg
  • Vitamín A 18269.2 mg
  • Vitamín B6 1.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 37.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V ohnivzdorné míse na másle restujeme kostky masa, kolečka cibule. Po dvou minutách přisypeme mouku, pivo, vývar a mícháme, dokud se vše neprohřeje. Pak přidáváme jeden prolisovaný stroužek česneku, petržel, pórek, tymián, bobkový list, sůl, pepř, oříšky, cukr a ocet. Vše dusíme dvě hodiny v troubě.

  • 2

    Bagetu rozřežeme, potřeme její kousky hořčicí, položíme je na maso a vrátím zpět do trouby. Po třiceti minutách v troubě můžeme podávat.

Komentáře k receptu