Treska v kokosu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 175 g Kokos - mletý (Kopra)
  • 12 g Máslo čerstvé
  • 200 g Mouka polohrubá
  • 500 g Treska aljašská
  • 1 ks Citrony
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 646 kcal
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 131 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 172.5 mg
  • Draslík 631.9 mg
  • Vláknina 26612.5 mg
  • Vitamín A 26612.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22.9 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filety obalíme v mouce, vejci a kokosu. Poté je na hodinu uložíme přikryté do ledničky. Filety smažíme na másle z obou stran dozlatova. Servírujeme je s plátky citronu.

Komentáře k receptu