Bageta s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 31 g
- Sodík 829 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 50.2 mg
- Draslík 257.8 mg
- Vláknina 5570 mg
- Vitamín A 5570 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme majonézu, jogurt a hořčici. Bagetu rozřežeme na dvě poloviny, obě potřeme směsí. Spodní polovinu bagety pokryjeme šesti velkými listy salátu a na něj poklademe plátky vepřové šunky, salám, silné plátky rajčete a čtyři plátky čedaru. Bagetu přiklopíme, rozkrojíme na čtyři kusy a po každá převážeme provázkem.