Marinované vepřové masíčko

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřová kýta
  • 1 kávová lžička Majoránka
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 9 stroužek Česnek
  • 2.5 polévková lžíce Solamyl
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • 0.47 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 341 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 305 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 206.8 mg
  • Draslík 515.6 mg
  • Vláknina 993.5 mg
  • Vitamín A 993.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na plátky, jemně osolíme a naklepeme.

  • 2

    Smícháním surovin vytvoříme marinádu - z česneku, majoránky, oleje, mleté sladké papriky, pepře, maggi, solamylu, soli a vajec.

  • 3

    Vložíme do ní maso, přikryjeme alobalem a necháme den odležet.

  • 4

    Poté smažíme na oleji.

Komentáře k receptu