Bramborový hrnec s uzeným masem a špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 492 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 40 g
- Sodík 288 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1100.3 mg
- Vláknina 10952.2 mg
- Vitamín A 10952.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.3 mg
- Vitamín E 2.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm na kostičky nakrájené uzené maso a oloupaný, na plátky nakrájený česnek. Přidáme oloupané, rozpůlené brambory, osolíme, opepříme, přilijeme vodu a dusíme do změknutí brambor.
-
2
Nakonec vmícháme omyté špenátové listy a pokrm dusíme ještě 5 minut.