Hovězí po makedonsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Fazolky mražené
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 0.25 ks Celer bulvový
  • 4 ks Mrkev kořen
  • 75 dkg Hovězí maso zadní
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 384 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 357 g
  • Sodík 119 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 110.6 mg
  • Draslík 224.9 mg
  • Vláknina 13772 mg
  • Vitamín A 13772 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájené maso na nudličky dusíme na oleji, dokud nepustí šťávu. Přidáme nakrájenou cibuli, celer, mrkev, papriku, kečup a feferonku.

  • 2

    Vše dusíme doměkka.

  • 3

    Přidáme fazolky, které jsme nechali rozmrazit.

  • 4

    Solamyl rozmícháme v trošce vody a zahustíme jídlo.

  • 5

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu