Brazilská polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 194 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 12 g
- Sodík 102 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 29 mg
- Draslík 166.2 mg
- Vláknina 4880.8 mg
- Vitamín A 4880.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasekáme cibuli, kterou necháme zpěnit na oleji, a krátce ji osmahneme s drobně pokrájeným hovězím masem.
-
2
Podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme.
-
3
Ke skoro měkkému masu přidáme sterilované fazolky, na proužky nasekané zelené papriky a vše zalijeme masoxovým vývarem.
-
4
Okořeníme špetkou kmínu, majoránky a dovaříme doměkka.