Pikantní rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2926 kcal
- Sacharidy 126 g
- Tuky 85 g
- Sodík 3828 mg
- Bílkoviny 935 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 4224.7 mg
- Draslík 610.6 mg
- Vláknina 3190.8 mg
- Vitamín A 3190.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.2 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Krevety zbavte krunýře, ocas nechte. Krunýře přidejte k rybímu vývaru a vařte 10 minut, poté vyjměte a dejte stranou.
-
2
V hrnci osmažte na rozehřátém oleji cibuli, papriku a chilli. Přilijte víno a vařte 3 minuty, přidejte rybí vývar, rozkrájená rajčata a sůl.
-
3
Zvolna vařte 20 minut.
-
4
Přidejte krevety a ryby, zamíchejte a vařte 6 minut.
-
5
Nasypte petržel, dochuťte a podávejte.