Farfalle se zelím a kari kořením
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 682 kcal
- Sacharidy 111 g
- Tuky 18 g
- Sodík 263 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 110 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 501.9 mg
- Vláknina 21866 mg
- Vitamín A 21866 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 95.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přisypeme kari koření a necháme zpěnit. Potom přidáme omyté, nahrubo nakrájené zelí, ochutíme vegetou a krátce podusíme. Nakonec přilijeme smetanu.
-
2
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme a po okapání smícháme s připravenou směsí.