Gulášová polévka z vařeného masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 180 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 7 g
- Sodík 153 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 67.3 mg
- Draslík 383.5 mg
- Vláknina 5007 mg
- Vitamín A 5007 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vařené hovězí maso nadrobno nakrájíme a podusíme na oleji na zpěněné cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, podlijeme vodou a přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory. Osolíme, okmínujeme a vaříme, dokud brambory nezměknou.
-
2
Hotovou polévku zahustíme jíškou a podle chuti okořeníme.