Vývar s mlékem pro vaření ryb

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 ml Voda pitná
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Bobkový list
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 0.25 ks Citrony
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 540 kcal
  • Sacharidy 118 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 856 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 107 g
  • Cholesterol 25 mg
  • Draslík 2053.5 mg
  • Vláknina 87413 mg
  • Vitamín A 87413 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 53.1 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 48.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce vlijeme 250 ml vody, přidáme mléko, sůl, dílek omytého citronu, bobkový list a rozdrcený celý pepř. Přivedeme k varu.

  • 2

    (Do vroucího vývaru poté vkládáme celé ryby a zvolna vaříme).

Komentáře k receptu