Indické brambory
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 10 g
- Sodík 343 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 133.2 mg
- Draslík 489.2 mg
- Vláknina 6016 mg
- Vitamín A 6016 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi na oleji. Přidáme na plátky nakrájené uvařené brambory a opečeme je.
-
2
Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem, okořeníme kari kořením a nalijeme na brambory. Pánev přiklopíme pokličkou a vejce necháme ztuhnout.
-
3
Ihned podáváme.