Indické brambory

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 60 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 kávová lžička Kari koření
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 237 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 343 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 133.2 mg
  • Draslík 489.2 mg
  • Vláknina 6016 mg
  • Vitamín A 6016 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na pánvi na oleji. Přidáme na plátky nakrájené uvařené brambory a opečeme je.

  • 2

    Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem, okořeníme kari kořením a nalijeme na brambory. Pánev přiklopíme pokličkou a vejce necháme ztuhnout.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu