Zázvorový ovocný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 0 g
- Sodík 7 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 55 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 457.1 mg
- Vláknina 11348 mg
- Vitamín A 11348 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme meruňkový a fíkový kompot i se šťávami.
-
2
Neoloupaná jablka a hrušky nakrájíme na malé kostky. Jádřince vykrojíme. Hroznové víno bez semínek s pokrájenými jablky a hruškami přidáme ke kompotům. Promícháme, přidáme nakládaný sekaný zázvor a citronovou šťávu.
-
3
Zakryjeme a dáme na hodinu do lednice. Servírujeme vychlazené.