Pikantní švestky po japonsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 59 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 0 g
- Sodík 16473 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 208.2 mg
- Vláknina 3500.2 mg
- Vitamín A 3500.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté a osušené švestky urovnáme těsně vedle sebe do kameninového hrnce. Jednotlivé vrstvy švestek prosypeme solí a omytými lístky máty.
-
2
Hrnec dobře uzavřeme, ovážeme a uložíme na chladné místo.
-
3
Švestky konzumujeme nejdříve po 3 měsících.